Objectius del Blog

AVÍS A SEGUIDORS;
Aquest blog deixa d'actualitzar-se aquest estiu del 2015 d'acord amb la creació d'una nova pàgina web on s'incorporen els articles existents i els nous que es vagin preparant.
En aquest nou blog trobareu més continguts i una distribució més neta i clara que permetrà trobar amb més facilitat el contingut que us pugui interessar.
La direcció plaautoproteccio.cat ja direcciona al nou blog.
Moltes gràcies


Comentaris, experiències, apunts, tot és benvingut per ajudar a completar aquesta eina informativa.

"L’autoprotecció és el conjunt de mesures (procediments, sistemes i organització) implantades en un determinat àmbit (edificis, instal·lacions, nuclis habitats, solars, activitats, centres, etc) exposat a una o a diverses situacions de risc, destinades a preveure, prevenir i controlar-ne el risc, donar resposta adequada a les emergències i garantir la integració d’aquestes actuacions a les del sistema públic."
font: gencat.cat


Podeu fer comentaris al peu de cada article o adreçar-los a la següent adreça electrònica;

info@consultoriatt.com

Podeu utilitzar el buscador per trobar l'article que necessiteu del blog.

Troba l'article que busques!!

5 de juny 2012

Afectació de festes populars, tradicionals, alternatives, ... (II part)


Seguint el fi obert al post referent a l'afectació de festes populars, fires, curses,.... obert el passat 10/05/2012 i aprofitant les Jornades sobre Plans d’Autoprotecció, que organitza l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) els dies 30 i 31 de maig on hi havia la presència de tècnics de l'àmbit local dins de la taula "PAU i municipis" se'ls va preguntar, de forma tangencial, pel cas de les festes populars.

La seva resposta fou ontundent i molt clara; en els seus casos, l'Ajuntament oferia suport tècnic, logístic i humà a les entitats i associacions que organitzesin actes que estiguin afectats. Només hi varen trobar un problema; les responsabilitats del tècnic que signés el projecte que, de ser el tècnic municipal, aquest estaria responsabilitzant-se de matèries que, per càrrec i sou, no li corresponen.

Sobre aquesta resposta cal fer una consideració; els tècnics consultats provenien d'importants Ajuntaments de Catalunya. Ajuntaments amb importants pressupostos.

La pregunta que se'ls dirigí en concret fou pels casos en què es trobaran la majoria d'Ajuntaments de Catalunya, Ajuntaments de menys de 20,000 habitats i que no disposaran de recursos per proporcionar a les associacions i entitats locals. Se'ls preguntava doncs si tenien idees per oferir-los però no s'obtingué cap resposta.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí.