Objectius del Blog

AVÍS A SEGUIDORS;
Aquest blog deixa d'actualitzar-se aquest estiu del 2015 d'acord amb la creació d'una nova pàgina web on s'incorporen els articles existents i els nous que es vagin preparant.
En aquest nou blog trobareu més continguts i una distribució més neta i clara que permetrà trobar amb més facilitat el contingut que us pugui interessar.
La direcció plaautoproteccio.cat ja direcciona al nou blog.
Moltes gràcies


Comentaris, experiències, apunts, tot és benvingut per ajudar a completar aquesta eina informativa.

"L’autoprotecció és el conjunt de mesures (procediments, sistemes i organització) implantades en un determinat àmbit (edificis, instal·lacions, nuclis habitats, solars, activitats, centres, etc) exposat a una o a diverses situacions de risc, destinades a preveure, prevenir i controlar-ne el risc, donar resposta adequada a les emergències i garantir la integració d’aquestes actuacions a les del sistema públic."
font: gencat.cat


Podeu fer comentaris al peu de cada article o adreçar-los a la següent adreça electrònica;

info@consultoriatt.com

Podeu utilitzar el buscador per trobar l'article que necessiteu del blog.

Troba l'article que busques!!

2 de jul. 2013

La tasca del comunicador en emergències

Luis Serrano, responsable del Servei de Informació d'Emergències 112 de la Comunitat de Madrid, reconegut períodista d'emergències i pioneer a Espanya en l'ús de les xarxes 2.0 per la comunicació d'emergències acaba de publicar el seu segon llibre.



Us deixem enllaç al primer que, a través de Scribd, és de consulta gratuita;
11M y otras catastrofes. La gestión de la comunicación en emergéncias.

Us deixem enllaç per l'adquisició del segon;

Información de emergéncias 2.0. #StopBulos



Biografia Luis Serrano (http://informaciondeemergencias.blogspot.com.es/)
Licenciado en Periodismo por la Universidad Complutense en 1991. Fui redactor en la Cadena SER y Onda Cero. En 1998 pasé a formar parte del Gabinete de Prensa de Madrid 112, desde ese año y hasta 2001 dirigí el Gabinete de Prensa de Bomberos de la Comunidad. Desde 2001 coordino el Servicio de Información de Emergencias de la Comunidad de Madrid (Emergencias 112). Premio Villa de Madrid de Radio (Guillermo Marconi) en 1998. Premio Policía Municipal de Madrid 1994, Premio Policía Nacional, Premio Asociación Prensa de Madrid por tratamiento informativo del atentado de la T4 en Barajas.


Cal dir que manté el portal iRescate, el blog de informaciíon en emergéncias, i el podeu trobar a facebook, twitter (@LuisSerranoR), linkedin, #EdCivemerg, scribid, vizualize.me, youtube,...

Us deixdem aquí el post del passat dia 13/05/2013 a Información de Emergencias y Catástrofes

Cómo hacer un Simulacro de emergencia en Twitter
En este vídeo os explico cómo creo debemos organizar un simulacro de emergencia en Twitter, tanto si se trata de un ejercicio de mesa, como si se trata de un simulacro realizado en un campo de maniobra. Destaco en el mismo la importancia de usar unhashtag adecuado, qué tipo de perfiles se deben usar y la necesidad de publicitar adecuadamente algunos tipos de simulacros.










 
Sol·liciti una visita tècnica, li farem la proposta més adequada a la seva activitat. Contacti amb nosaltres a info@consultoriatt.com. 

Disposem de tècnics competents i acreditats d'acord amb l'Ordre IRP/516/2010 i l'article 17 del Decret 82/2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí.