Objectius del Blog

AVÍS A SEGUIDORS;
Aquest blog deixa d'actualitzar-se aquest estiu del 2015 d'acord amb la creació d'una nova pàgina web on s'incorporen els articles existents i els nous que es vagin preparant.
En aquest nou blog trobareu més continguts i una distribució més neta i clara que permetrà trobar amb més facilitat el contingut que us pugui interessar.
La direcció plaautoproteccio.cat ja direcciona al nou blog.
Moltes gràcies


Comentaris, experiències, apunts, tot és benvingut per ajudar a completar aquesta eina informativa.

"L’autoprotecció és el conjunt de mesures (procediments, sistemes i organització) implantades en un determinat àmbit (edificis, instal·lacions, nuclis habitats, solars, activitats, centres, etc) exposat a una o a diverses situacions de risc, destinades a preveure, prevenir i controlar-ne el risc, donar resposta adequada a les emergències i garantir la integració d’aquestes actuacions a les del sistema públic."
font: gencat.cat


Podeu fer comentaris al peu de cada article o adreçar-los a la següent adreça electrònica;

info@consultoriatt.com

Podeu utilitzar el buscador per trobar l'article que necessiteu del blog.

Troba l'article que busques!!

29 de març 2011

Simulacres d'emergències.

Us deixo aquí un nou recull de videos molt interessants de diferents experiencies bastant properes pel que fa a exercicis d'emergència.

En aquest altre article us adjunto la nota de premsa sobre el simuclacre d'EMERGÈNCIA NUCLEAR de la passada setmana a BLANES.


Simulacre d'atemptat Radiològic a Madrid. Desembre 2010.






Simulacre d'accident aeri a REUS. Novembre de 2010





Simulacre al túnel del Pertús. Novembre 2010.
Quan falta poc perquè l'estat espanyol i França quedin connectades per la línia d'alta velocitat, avui s'ha fet el primer simulacre per posar a prova la seguretat del túnel del pas fronterer del Pertús. L'objectiu era veure la capacitat de resposta del personal implicat en cas que s'hagués d'evacuar un tren que tingués una avaria a 4 quilòmetres de la boca més pròxima.




Simulacre per emergència greu a la petroquímica de Tarragona. Novembre 2010
Protecció Civil assaja el funcionament dels serveis d'emergència i d'avís a la població en cas d'un accident greu a la petroquímica de Tarragona. Si fos real, obligaria a confinar-se en llocs tancats 80.000 veïns de la zona.

http://www.tv3.cat/3alacarta/videos/3192210


Simulacre al port de Barcelona Octubre 2010
Un ostage retingut per un terrorista, l'explosió d'una bomba amagada i molta, molta policia. És el que s'ha pogut veure al port de Barcelona, el primer d'Europa en nombre de creuers. Tot plegat formava part d'un simulacre per posar a prova la capacitat de reacció dels cossos de seguretat en cas que l'emergència sigui real.

http://www.tv3.cat/3alacarta/videos/3155510


Simulacre d'accident  a la C-32. Abril 2010
La matinada del 21/04/2010, Protecció Civil i la concessionària d'autopistes Aucat han fet un simulacre d'accident al túnel Penya del Llamp, a la C-32.

 

Aeroport de Bratislava Gener 2010
Les autoritats eslovaques van introduir diversos grams d'un explosiu molt virulent en l'equipatge de dos viatgers amb destinació a Dublín. Un gos en va detectar un, però no el segon. Es tractava d'un simulacre en plena psicosi de seguretat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí.