Objectius del Blog

AVÍS A SEGUIDORS;
Aquest blog deixa d'actualitzar-se aquest estiu del 2015 d'acord amb la creació d'una nova pàgina web on s'incorporen els articles existents i els nous que es vagin preparant.
En aquest nou blog trobareu més continguts i una distribució més neta i clara que permetrà trobar amb més facilitat el contingut que us pugui interessar.
La direcció plaautoproteccio.cat ja direcciona al nou blog.
Moltes gràcies


Comentaris, experiències, apunts, tot és benvingut per ajudar a completar aquesta eina informativa.

"L’autoprotecció és el conjunt de mesures (procediments, sistemes i organització) implantades en un determinat àmbit (edificis, instal·lacions, nuclis habitats, solars, activitats, centres, etc) exposat a una o a diverses situacions de risc, destinades a preveure, prevenir i controlar-ne el risc, donar resposta adequada a les emergències i garantir la integració d’aquestes actuacions a les del sistema públic."
font: gencat.cat


Podeu fer comentaris al peu de cada article o adreçar-los a la següent adreça electrònica;

info@consultoriatt.com

Podeu utilitzar el buscador per trobar l'article que necessiteu del blog.

Troba l'article que busques!!

9 de maig 2011

Formació per a tècnics municipals

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC), en el marc de l’ Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), ha dissenyat un curs de Protecció Civil dirigit al personal de caire tècnic que s'ocupa de la Protecció Civil municipal per tal de que adquireixin els coneixements necessaris per poder desenvolupar les tasques propies de tècnic de protecció civil d'acord amb el nou marc reglamentari.

Per tant, el contingut del curs proporciona coneixements sobre els riscos greus a Catalunya, sobre els diferents plans especials d’emergència a Catalunya i els seus plans d’actuació municipals, la coordinació i gestió de les emergències, les actuacions i procediments del CECAT, tecnologies de suport, plans d’autoprotecció, plataforma Hermes i una pràctica de simulacre de despatx entre d’altres.

Aquest curs de Protecció Civil de 43 hores s’ha programat en 9 sessions de 5 hores cadascuna (9.00 h a 14.30 h), 2 dies a la setmana (dimecres i divendres).

Entre d'altres comptarà amb els següents formadors;
Manel Pardo Sabartés - Director General de Protecció Civil.

Sergi Delgado Molina - Subdirecció General de Coordinació i Gestió d'Emergències.
Núria Gasulla i Fernández - Subdirectora General de Programes en Protecció Civil de la Direcció General de Protecció Civil.
Joan Gracia Forcades - Responsable del Servei de Planificació de la Direcció General de Protecció Civil.
Raquel Canet Castellà - Responsable del Servei de Tecnologia de la Direcció General de Protecció Civil.
Maria José Pérez Navarro - Responsable del Servei d'Implantació de la Direcció General de Protecció Civil.

Tindrà lloc a la Seu del Departament d’interior (c/ Diputació, 355 de Barcelona) i la data d’inici serà el proper 25 de maig i finalitzarà el dia 22 de juny, just abans de la campanya forestal.


Per confirmar l'assistència us heu de posar en contacte a l’adreça de correu dint.ccentral@gencat.cat amb el nom i cognoms, DNI, càrrec i nom del municipi interessat. La data límit de recepció de sol·licituds és el 17 de maig.

Per qualsevol aclariment podeu contactar amb els tècnics de Protecció Civil a la Catalunya Central (Telèfon: 93 693 02 59).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí.