Objectius del Blog

AVÍS A SEGUIDORS;
Aquest blog deixa d'actualitzar-se aquest estiu del 2015 d'acord amb la creació d'una nova pàgina web on s'incorporen els articles existents i els nous que es vagin preparant.
En aquest nou blog trobareu més continguts i una distribució més neta i clara que permetrà trobar amb més facilitat el contingut que us pugui interessar.
La direcció plaautoproteccio.cat ja direcciona al nou blog.
Moltes gràcies


Comentaris, experiències, apunts, tot és benvingut per ajudar a completar aquesta eina informativa.

"L’autoprotecció és el conjunt de mesures (procediments, sistemes i organització) implantades en un determinat àmbit (edificis, instal·lacions, nuclis habitats, solars, activitats, centres, etc) exposat a una o a diverses situacions de risc, destinades a preveure, prevenir i controlar-ne el risc, donar resposta adequada a les emergències i garantir la integració d’aquestes actuacions a les del sistema públic."
font: gencat.cat


Podeu fer comentaris al peu de cada article o adreçar-los a la següent adreça electrònica;

info@consultoriatt.com

Podeu utilitzar el buscador per trobar l'article que necessiteu del blog.

Troba l'article que busques!!

11 de maig 2011

Formació per a tècnics. Protecció Contra Incendis.

La "Asociación Profesional de Técnicos de Bomberos" (APTB), en col·laboració amb la "Fundación Fuego", els Bombers de la Generalitat de Catalunya y el Cos de Bombers de l'Ajuntament de Barcelona i amb la col·laboració també dels Col·legis d'Enginyers Industrials de Catalunya i Lleida ha preparat pels propers dies 8, 9 i 10 de juny a Barcelona, les Jornades Tècniques de Protecció Contra Incendis: Protección Passiva, Detecció i Autoprotecció i Extinció.


A qui va dirigit;
Professionals de protecció contra incendis.
Empreses de protecció contra incendis.
Tècnics de prevenció de bombers.

Tècnics de prevenció d'ajuntaments i diputacions. 
Tècnics redactors de projectes d'establiments industrials. 
Tècnics redactors de projectes d'edificació Educació. 
Tècnics de llicències d'obertura d'activitats. 
Tècnics de prevenció de riscos laborals. 
Tècnics de companyies d'assegurances. 
Caps de seguretat d'empreses i indústries.
.....

Programa d'actes (provisional, consulteu la web per disposar del programa definitiu)

--------------------------------------------------------------------------------------
Primera Jornada - 8 juny 2011
08:45 Acreditació. Recollida de Documentació.09:10 Obertura a càrrec del director general de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments de la Generalitat de Catalunya, el Sr Jordi Gassió i Borràs.


PROTECCIÓ PASSIVA
09:20 Els aspectes de Protecció Passiva en l'Ordenança OMCPI del Ajuntament de Barcelona.D. Pere Llorens Martínez. Cap de Guàrdia. BOMBERS DE BARCELONA.10:00 Les Euroclasses de reacció al foc a la Directiva dels productes de la construcció.D. Jordi Bolea. ROCKWOOL PENINSULAR.10:40 Protecció passiva mitjançant pintures. Pintures intumescents. Segellats de passos de cables i canalitzacions.Sra. M ª Carmen Bufí. Euroquímica DE BUFÍ I PLANAS.
11:30 Pausa. Cafè.
12:00 Protecció passiva mitjançant morters. La garantia de la posada en obra.D. Santiago Escobedo. UNISERSA.12:40 Protecció passiva mitjançant plaques.D. Ramón Sant Miquel. PROMAT IBÉRICA.13:20 Portes tallafoc.D. Javier Gismero. GISMERO DEMESEL.
14:00 Final sessió matí.


16:00 Ventilació controlada de fums. Sistemes.D. Juan Antonio Lozano. COLT ESPANYA.16:40 Ventilació mecànica de fums.D. Sants Bendicho. SODECA.17:20 Sistemes de vidres tallafocs.D. Diego Quibir. GRUP TECFIREDOTHAUXIBAT.
18:00 Final Jornada.
--------------------------------------------------------------------------------------
 

Segona Jornada - 9 juny 2011
DETECCIÓ I AUTOPROTECCIÓ09:15 La Prevenció davant dels sinistres: Estudi de casos.D. Albert Vilanova. Cap del Servei de Prevenció. BOMBERS GENERALITAT DE CATALUNYA.09:50 Enginyeria de seguretat contra incendis. Solucions alternatives per a projectes de construcció.Sra. Mercedes Llac. EFECTIS IBÈRICA.10:25 Detecció d'incendis.11:00 Sistemes de detecció per aspiració.D. César Pérez. XTRALIS. VESDA.
11:40 Pausa. Cafè.
12:10 Detecció lineal per cable amb sensors electrònics de temperatura.Sra. Valérie Van de Walle. LISTEC.12:45 Il luminació d'emergència. Programa DAISALUX.D. David Pérez d'Albéniz. DAISALUX.13:20 Fitxes d'actuació en cas d'incendi i programari de gestió.Sra. Virginia Moreno-Vendes. LAINSA SERVEIS CONTRA INCENDIS.
14:00 Final sessió matí.
16:00 Senyalització d'Emergència.D. Nicolás Suárez. OBEYSA-JALITE.16:40 Nous sistemes d'evacuació dirigits per veu.Sra. Betlem lanilla. BOSCH SECURITY SYSTEMS.17:20 Plans d'autoprotecció.D. Luis Carmena. FUNDACIÓ FOC.
18:00 Final Jornada.
 
--------------------------------------------------------------------------------------
Tercera Jornada - 10 juny 2011
EXTINCIÓ09:15 Hidrants i extinció d'incendis mitjançant sistemes d'aigua: mànegues, columnes seques, BIEs.D. Alberto Vega. GRUP D'INCENDIS.10:10 Abastament d'aigua. Equips de bombament.D. Carlos Anul. GRUP EIVAR.10:50 Ruixadors automàtics.D. Miguel Ángel Izquierdo. TYCO FIRE PROTECTION PRODUCTS.
11:30 Pausa. Cafè.
12:00 Aigua nebulitzada.D. Daniel Bolea. MARIOFF HI-FOG.12:40 Canonades de PCI.D. Javier de la Vega. PTT PREFABRICATS TÈCNICS DE CANONADA.13:20 Extinció per agents gasosos.D. Albert Gómez. LPG TÈCNIQUES EN EXTINCIÓ D'INCENDIS.
14:00 Cloenda a càrrec de l'Hble. Sr Felip Puig i Godes, Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya.

--------------------------------------------------------------------------------------

Com arribar-hi;
Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya. Sala d'Actes. C/ Diputació 355, 08009 Barcelona.


Cartografia


INSCRIPCIÓ

La quota d'inscripció és de :
70 € 1r dia / persona;
70 € 2n dia / persona,
50 € 3r dia / persona,
160 € per a les 3 jornades / persona (IVA inclòs).

Per als membres de les entitats col.laboradores la quota és de:
60 € 1r dia / persona;
60 € 2 º dia / persona,
40 € 3r dia / persona,
140 € per a les 3 jornades / persona (IVA inclòs).

L'abonament de la quota dóna dret a l'assistència a les sessions, a la documentació de les jornades, als cafès i al diploma d'assistència.

El Butlletí d'inscripció, al costat del justificant de pagament, haurà de ser envuiat ABANS del dia 3 de juny a la APTB l'e-mail: secretaria@emersis.org o al Fax: 944061201.

Inscripció Online

Imprimir

Consulteu tota la informació a;

www.aptb.org/forobarcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí.