Objectius del Blog

AVÍS A SEGUIDORS;
Aquest blog deixa d'actualitzar-se aquest estiu del 2015 d'acord amb la creació d'una nova pàgina web on s'incorporen els articles existents i els nous que es vagin preparant.
En aquest nou blog trobareu més continguts i una distribució més neta i clara que permetrà trobar amb més facilitat el contingut que us pugui interessar.
La direcció plaautoproteccio.cat ja direcciona al nou blog.
Moltes gràcies


Comentaris, experiències, apunts, tot és benvingut per ajudar a completar aquesta eina informativa.

"L’autoprotecció és el conjunt de mesures (procediments, sistemes i organització) implantades en un determinat àmbit (edificis, instal·lacions, nuclis habitats, solars, activitats, centres, etc) exposat a una o a diverses situacions de risc, destinades a preveure, prevenir i controlar-ne el risc, donar resposta adequada a les emergències i garantir la integració d’aquestes actuacions a les del sistema públic."
font: gencat.cat


Podeu fer comentaris al peu de cada article o adreçar-los a la següent adreça electrònica;

info@consultoriatt.com

Podeu utilitzar el buscador per trobar l'article que necessiteu del blog.

Troba l'article que busques!!

29 de jul. 2011

Sol·licitud de l'acreditació de tècnic competent per l'elaboració de PAUs.



Un cop hom disposa de l'experiència minima necessaria o la formació (bàsica o superior) cal fer un segon pas per obtenir l'acreditació.


Article 3 de la ORDRE IRP/516/2010.


Per personal del sector privat (procedents de cursos, exàmen alternatiu o demostrant experiència);
  1. Prendre el document de sol·licitud que hi ha al peu de l'article. L'empleneu, el signeu i el presenteu a les oficines centrals de la Direcció General de Protecció Civil, al carrer Diputació número 355 de (08009) Barcelona, o telemàticament a l’adreça dgpc.direccio@gencat.cat signat electrònicament. (Caldrà indicar nom, data i sector -d'acord a l'annex del decret- dels PAUs que es presentaran al punt documentació que es presenta de la sol·licitud). Aquesta sol·licitud s'haurà d'acompanyar de;
    1. Còpia compulsada dels títols universitaris que s'aportin.
    2. Còpia compulsada del títol de la formació bàsica o superior rebuda d'acord a l'ORDRE IRP/516/2010 (si es prové de la via formativa o exàmen alternatiu).
    3. Certificats emesos pels col·legis professionals o per la persona titular de les activitats, organismes o administracions per a les quals els ha elaborat els PAU's que s'aporten (si es prové de la via de l'experiència).
    4. Document de conformitat (si és del vostre interès apareixer al llisat oficial de tècnics acreditats) per l'ús de dades de caire personal, que seran en concret;
      • Nom i cognoms
      • Adreça
      • Telèfon de contacte
      • Correu electrònic
      • Dades relacionades amb l’acreditació
      • Àmbit dels plans d’autoprotecció pel qual està acreditat
      • Sector d’activitat pel qual està acredita
    5. Justificant d'ingrés de la taxa corresponent (43,45 €uros, més dades a la sol·licitud).

Pel personal del sector municipal (o de consells comarcals, diputacions, ...);

  • Per elaborar plans d'àmbit local;
    1.  Omplir la sol·licitud del peu de l'article.
    2. (D'acord amb el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i l'article 2.1 de l'ORDRE IRP/516/2010) caldrà justificar les seves funcions mitjançant un contracte o nomenament de durada total o acumulada no inferior a tres anys, i en el qual consti expressament que el tècnic o tècnica ha desenvolupat durant aquest període tasques de protecció civil amb caràcter exclusiu.

  • Per informar plans d'autoprotecció d'ambit local;
    1. No es necessari acreditar-se explícitament. D'acord amb l'article 18 del decret 82/2010;
      1. Punt 1. Els tècnics o tècniques de protecció civil de la Generalitat es consideren personal tècnic acreditat per emetre informe dels plans d’autoprotecció de les activitats objecte d’aquest Decret.
      2. Punt 2. El personal tècnic de protecció civil dels municipis, dels consells comarcals o d’altres ens supramunicipals recollits en el Decret legislatiu 2/2003 es considera personal tècnic amb acreditació per emetre informe dels plans d’autoprotecció de les activitats i centres d’interès per a la protecció civil local.

Val a dir que hom haurà de disposar també d'una signatura digital com la que es comenta en altres articles.



Us deixo aquí l'enllaç al model de sol·licitud d'acreditació que ha preparat la DGPC;
Aquí l'imprès per donar la vostra conformitat a la publicació de les vostres dades de contacte per publicar dincs del llistat de tècnics competents.
I aquí les guies que publicava dies enrera la DGPC per clarir dubtes al respecte;

Normativa de referència;

I si encara dubteu;
protecciocivil@gencat.cat


Gràcies per la suggerència de V.M.C.







Consultoria Tècnica Transversal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí.