Objectius del Blog

AVÍS A SEGUIDORS;
Aquest blog deixa d'actualitzar-se aquest estiu del 2015 d'acord amb la creació d'una nova pàgina web on s'incorporen els articles existents i els nous que es vagin preparant.
En aquest nou blog trobareu més continguts i una distribució més neta i clara que permetrà trobar amb més facilitat el contingut que us pugui interessar.
La direcció plaautoproteccio.cat ja direcciona al nou blog.
Moltes gràcies


Comentaris, experiències, apunts, tot és benvingut per ajudar a completar aquesta eina informativa.

"L’autoprotecció és el conjunt de mesures (procediments, sistemes i organització) implantades en un determinat àmbit (edificis, instal·lacions, nuclis habitats, solars, activitats, centres, etc) exposat a una o a diverses situacions de risc, destinades a preveure, prevenir i controlar-ne el risc, donar resposta adequada a les emergències i garantir la integració d’aquestes actuacions a les del sistema públic."
font: gencat.cat


Podeu fer comentaris al peu de cada article o adreçar-los a la següent adreça electrònica;

info@consultoriatt.com

Podeu utilitzar el buscador per trobar l'article que necessiteu del blog.

Troba l'article que busques!!

23 d’oct. 2011

IV SIMPOSI NACIONAL sobre INCENDIS FORESTALS. La Nucía, Alicante.




El IV Simposi Nacional sobre Incendis Forestals tindrà lloc durant els propers dies 3 i 4 de novembre a La Nucia (Alacant). En el "Auditori de la Mediterrània" es realitzarà el cicle de conferències i ponències, alhora que es disposarà una zona d'estands d'empreses del sector d'emergències i forestal, en les aules de la Seu Universitària de la Nucia s'impartiran els tres tallers previstos, i en el "Auditori Les Nits" tindran lloc les "III Jornades: Els Serveis d'Emergència ... a prop de tu", una manera d'apropar a la població els mitjans tècnics i humans que intervenen en la prevenció i extinció d'incendis forestals.
Diverses empreses del sector ja han confirmat la seva participació en el IV SINIF, oferint un punt d'informació, atenció i contacte de cara a tots aquells assistents interessats en els seus productes. Algunes de les firmes que podrem trobar a la zona d'estands i la seva procedència són: Intergraph (Madrid), Tecnosylva (Lleó), Matins (Madrid), Balmart (València), Vallfires (Barcelona), Tecnifuego-AESPI (Madrid) i Budenheim Ibèrica (Saragossa), entre d'altres.
El SINIF és una trobada monogràfic sobre incendis forestals reconegut com d'interès científic-professional per numeres empreses i institucions públiques i privades, i que recentment ha estat inclòs en el llistat d'esdeveniments internacionals de referència de "The Global Fire Center" (GFMC) de Alemanya i en l'agenda d'esdeveniments de l'International Strategy for Disaster Reduction de Nacions Unides. Al nostre país, els llocs on el IV SINIF està referenciat són nombrosos, valguin com a exemple les agendes d'esdeveniments del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, de l'Associació Professional de Tècnics de Bombers o de la Fundació Mapfre.
La quarta edició del SINIF ha començat a suscitar interès fora de les nostres fronteres, el que es materialitza amb la prevista arribada d'assistents procedents de Llatinoamèrica, França i Àfrica. Des del Comitè Organitzador del IV SINIF es ressalta la importància d'aquestes dades, el que suposa l'acceptació del compromís inicial de fa quatre anys i la renovació de l'esforç comú per oferir un esdeveniment de qualitat. Segons el seu director, Jaume Senabre, "sens dubte, sense la confiança i suport d'algunes persones, institucions i empreses, aquest projecte no hagués pogut veure la llum ni consolidar-se com ho està fent any rere any, més, si és possible, donada la situació actual de generalitzada incertesa econòmica. Per això, lluny de caure en l'autocomplaença pels resultats anteriors i expectatives actuals, hem de seguir treballant en la mateixa línia inicial, però tractant d'incorporar nous ingredients que aportin valor afegit i interès a la trobada, el que ens pot ajudar a aconseguir un els nostres principals objectius: arribar a tots ".
IV Simposi Nacional sobre Incendis ForestalsLa Nucia (Alacant), 3 i 4 novembre 2011
Obert termini d'inscripcióMés informació: www.sinif.es o info@sinif.es


FULLA d'INSCRIPCIÓ IV SINIF, 2011.pdf el 19/06/2011 08:48
por Simposio Nacional Incendios Forestales (versión 1) 62 kb Ver Descargar



Consultoria Tècnica Transversal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí.