Objectius del Blog

AVÍS A SEGUIDORS;
Aquest blog deixa d'actualitzar-se aquest estiu del 2015 d'acord amb la creació d'una nova pàgina web on s'incorporen els articles existents i els nous que es vagin preparant.
En aquest nou blog trobareu més continguts i una distribució més neta i clara que permetrà trobar amb més facilitat el contingut que us pugui interessar.
La direcció plaautoproteccio.cat ja direcciona al nou blog.
Moltes gràcies


Comentaris, experiències, apunts, tot és benvingut per ajudar a completar aquesta eina informativa.

"L’autoprotecció és el conjunt de mesures (procediments, sistemes i organització) implantades en un determinat àmbit (edificis, instal·lacions, nuclis habitats, solars, activitats, centres, etc) exposat a una o a diverses situacions de risc, destinades a preveure, prevenir i controlar-ne el risc, donar resposta adequada a les emergències i garantir la integració d’aquestes actuacions a les del sistema públic."
font: gencat.cat


Podeu fer comentaris al peu de cada article o adreçar-los a la següent adreça electrònica;

info@consultoriatt.com

Podeu utilitzar el buscador per trobar l'article que necessiteu del blog.

Troba l'article que busques!!

15 de maig 2012

Dubtes plataforma HERMES




Dins de tots els escrits que ja hem publicat al blog, hem detectat que ja d'és d'un inici hi ha un gran interès pels els posts referits a la plataforma HERMES, l'eina de interlocució amb l'administració per la tramitació dels plans d'autoprotecció a Catalunya.

Aquest fet ha fet que finalment decidim obrir un fil en el blog en aquest sentit, és a dir; des d'aquí us emplacem que pregunteu, comenteu, critiqueu,.... aquesta eina, intentarem respondre el que sapiguem i el que no ho farem arribar als responsables tècnics d'aquesta eina amb la que ens ha tocat viure.

Així doncs, quins dubtes teniu amb la plataforma d'entrega dels PAUs?

Heu tingut problemes alhora de penjar el vostre PAU?

Hi ha opcions que no trobeu?

Sabeu com afrontar cadascun dels pasos?


(.....)?

http://www20.gencat.cat/docs/interior/Home/030%20Arees%20dactuacio/Proteccio%20Civil/Registre%20Hermes/imatges/hermes_banner_acces.png

Com us deiem, ajudare'm en tot el possible, el que no sapiguem ho traslladarem als tècnics de la Direcció General de Protecció Civil, però no oblideu que la mateixa DGPC és la única font informativa oficial i que disposa de web específica amb aquesta voluntat amb faq , videos explicatius i altres eines informatives de suport, així doncs aquest blog no preten passar per davant de ningú, que a banda de impossible seria del genere il·lús, no obstant, si és possible informar una mica més ho farem.

Salut!






Consultoria Tècnica Transversal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí.